EN

Миќа Поповиќ

| Србија |

Роден во Лозница | 1923 – 1996

Претставуваме делo на Миќа Поповиќ вклученo во колекцијата на МСУ:
Вечера, 1974, акрилик на платно, 81 х 100см.

Претходни изданија