EN

Марин Димески

Роден во Прилеп | 1948

Претставуваме неколку од серијата дела на Благоја вклучени во колекцијата на МСУ:
Фотографија бр. 761, 1976 и Виктор Аќимовиќ… фотограф, 1984

Претходни изданија