EN

Марија Бономи

| Бразил |

Родена во Меина (Италија) | 1935

Претставуваме делo на Марија Бономи вклученo во колекцијата на МСУ:
Условна слобода, 1965, дрворез, 4/10, 134 х 101см.

Претходни изданија