EN

Марчело Маскерини

| Италија |

Роден во Удине | 1906 – 1983

Претставуваме делo на Марчело Маскерини вклученo во колекцијата на МСУ:
Седечки акт, 1954, бронза, 57х43,30см

Претходни изданија