EN

Луиџи Монтанарини

|Италија |

Роден во Фиренца | 1906 – 1998

Претставуваме делo на Луиџи Монтанарини вклученo во колекцијата на МСУ:
Композиција 2, 1962, масло на платно, 97 х 130см

Претходни изданија