EN

Лучијано Жмак

| Австралија |

Роден е во Пула | 1937

Претставуваме делo на Лучијано Жмак вклученo во колекцијата на МСУ:
Extern 13, 1967, масло на платно, 84 х 84см.

Претходни изданија