EN

Лоренцо Гверини

| Италија |

Роден во Милано| 1914 – 2002

Претставуваме делo на Лоренцо Гверини вклученo во колекцијата на МСУ:
Bronzeto 4/12, 1952, бронза, 11x11x2,5cm

Претходни изданија