EN

Љубомир Далчев

| Бугарија|

Роден во Солун | 1902 – 2002

Претставуваме делo на Љубомир Далчев вклученo во колекцијата на МСУ:
Гостинка, 1964, бронза, 56х32х18см

Претходни изданија