EN

Кирил Гегоски

Роден во Прилеп | 1944

Ви ги претставуваме делата од Васил Василев кои се вклучени во колекцијата на МСУ:
Мотив 2, 1978, масло на платно, 90x136cm и Пејзаж 7, 1991, акварел 43x61cm.

Претходни изданија