EN

Јозеф Јанкович

| Словачка |

Роден во Братислава во 1937.

Претставуваме делo на Јозеф Јанкович вклученo во колекцијата на МСУ:
Последна вечера, 1966, дрво, пластика, 94х82х70см

Претходни изданија