EN

Јосип Диминиќ

| Хрватска|

Роден во Лабин во 1937

Претставуваме делo на Јосип Диминиќ вклученo во колекцијата на МСУ:
Допири, 1973, плексиглас, 81 x 65 x 27см

Претходни изданија