EN

Жан Деван

1927, Хелем-Лил, Франција – 1999, Парис, Франција 

 

Без наслов, 1969

Литографија на хартија, 60 x 69 см

Едиција: 264/300; сигнатура д.л. 264/300; д.д. Ј.Dewasne

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01938

Претходни изданија