EN

Иво Велјанов

Роден во Скопје | 1954

Ви ги претставуваме делата од Иво Велјанов кои се вклучени во колекцијата на МСУ:

Барселона 1, 1978 | Пансион Фортуна – Валенсија 1, 1978 | Бродот за Џенова, 1978 |Пансион Фортуна – Валенсија 2, 1978 | Матала, 1980/1981 | Во Кан, 1976 | Наутро во Атина 1, 1979 | Барселона 2, 1978 | Тира 1, 1980

Претходни изданија