EN

Иван Лацковиќ

| Хрватска |

Роден во Батинска | 1932 – 2004

Претставуваме дело на Иван од серијата дела од Лацковиќ вклучени во колекцијата на МСУ:
Војна, 1962, масло на стакло, 40 х 33,5см

Претходни изданија