EN

Иван Блажев

Роден во Скопје | 1974

Ви презентираме некои од делата на Иван, кои се вклучени во колекцијата на МСУ:
Жена под сенка, Маглавит, Романија, 2008 | Плажа, Струга, Македонија, 2005 | Први април бр. 2 , 2008 | Васко на велигденска литургија, Варош, Прилеп, Македонија , 2008 | Небо, Џепиште, Македонија, 2004 | Рака, Скопје, Македонија, 2004 | Хоризонт, Њујорк, САД, 1999 | Дунав, Четате, Романија, 2008

Претходни изданија