EN

Јон де Фреитас Фиљо

| Бразил |

Роден во Сао Паоло |1949

Претставуваме делo на Јон од серијата дела од Фиљо вклучени во колекцијата на МСУ:
Дело бр. 3, 1969, акрилик, дрво, 84×143

Претходни изданија