EN

Илја Чичкан

| Украина |

Роден во Киев | 1967

Претставуваме делo на Илја Чичкан вклученo во колекцијата на МСУ:
Заспаната украинска принцеза, 1997, дигитална фотографија, 115×76,5cm

Претходни изданија