EN

Хсиао Чин

| Италија |

Роден во Шангај | 1935

Претставуваме дела на Хсиао Чин вклучени во колекцијата на МСУ:
Рамнотежа, 1962, масло на платно, 65x85cm | Црна слика, 1959, туш на хартија, 65x78cm

Претходни изданија