EN

Јоргос Николаидис

| Грција |

Роден во Марониа во 1924.

Претставуваме делo на Јоргос Николаидис вклученo во колекцијата на МСУ:
Скулптура 1002, 1975, метал, 57x92x50cm

Претходни изданија