EN

Џанфранко Барукело

1924, Ливорно, Италија – 2023, Рим, Италија

 

Потребна доблест, 1963

Комбинирана техника на платно, 190 х 200см

Донација од уметникот, 1965

Референтен број: 01864

Претходни изданија