EN

Жорж Даје

1907, Парис, Франција – 1967, Парис, Франција

 

Волчји грла – теснец, 1961

Масло на платно, 195 х 97 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01396

Претходни изданија