EN

Гастон Бертран

| Белгија |

Роден во Вонк на Гер | 1910 – 1994

Претставуваме делo на Гастон Бертран вклученo во колекцијата на МСУ:
Пролетно утро во Фиренца, 1957, гваш, акварел на хартија, 48 х 63см.

Претходни изданија