EN

Габриел Ступица

| Словенија |

Роден во Дражгош | 1913 – 1990

Претставуваме делo на Габриел Ступица вклученo во колекцијата на МСУ:
Габриел Ступица Глава, 1970, мешана техника на картон, 70х50см

Претходни изданија