EN

Франк Гриблинг

| Холандија |

Роден во Сурабаја | 1933

Претставуваме делo на Франк Гриблинг вклученo во колекцијата на МСУ:
Сини просторни сегменти, 1960, фиберглас, 60x50cm

Претходни изданија