EN

Франсоа Стали

| Франција/Германија |

Роден во Констанца | 1911 – 2006

Претставуваме делo на Франсоа Стали вклученo во колекцијата на МСУ:
Риба, 1959, дрво, 64х50х55см

Претходни изданија