Франко Фонтана

| Италија |

Роден во Модена|1933

Претставуваме дела на Франко Фонтана вклучени во колекцијата на МСУ:
Игра на Брановите, 1970/1975, колор фотографија, 36x24cm | Италијански предел 1, 1970/1975, колор фотографија, 24x36cm | Италијански предел 2, 1975, колор фотографија, 24x36cm | Италијански предел 3, 1975, колор фотографија, 24x36cm | Марина, 1973, колор фотографија, 36x24cm

Фонтана ФранкоNo more work to show