EN

Фердинанд Кулмер

| Хрватска |

Роден во Кап Мартен во 1925.

Претставуваме делo на Фердинанд Кулмер вклученo во колекцијата на МСУ:
Сиво и костенливо, 1961, масло на платно, 130 х 162см

Претходни изданија