EN

Емил Фила

| Чешка |

Роден во Хропине |1882 – 1953

Претставуваме делo на Емил од серијата дела од Фила вклученo во колекцијата на МСУ:
Мртва природа, 1926, масло на платно, 43х53cm

Претходни изданија