Елизабет Кес-Краус

| Австрија |

Родена во Грац во 1940.

Претставуваме делo на Елизабет од серијата дела од Кес-Краус вклучени во колекцијата на МСУ:
Вегетација плус бр. 617/24А, 1980, црно/бела фотографија

Кес-Краус ЕлизабетNo more work to show