EN

Едуард Пињон

1905,  Марл ле Мин, Франција – 1993,  La Kotur-Busi, Франција

 

Битка, 1963

Масло на платно, 73 х 101 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00582

 

Претходни изданија