EN

Душан Џамоња

| Хрватска|

Роден во Струмица | 1928 – 2009

Претставуваме дело на Душан Џамоња вклучено во колекцијата на МСУ:

Метална скулптура 45, 1965, железо, 33 х 19 х 19см

 

 

Претходни изданија