EN

Квак Дук-Џун

1937, Кјото, Јапонија

 

Простор 744, 1974

Сито-печат на хартија, 36 х 80 см

Сигнирано: д.с. Space 744; д.д.: Duck Jun Kwak

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 03030

 

Претходни изданија