EN

Доротео Арнајз

| Франција |

Роден во Мадрид | 1936

Претставуваме дела на Доротео Арнајз вклучени во колекцијата на МСУ:
Двојка,1965, масло на платно 80×100 | Нови станари,1965, бакропис | Двојка, 1965, литографија во боја

Previous Issues