EN

Доналд Бејн

| Велика Британија |

1904 – 1979

Претставуваме дело на Доналд од серијата дела од Бејн вклучени во колекцијата на МСУ:

Индустриска музика, 1967, масло на платно, 100x73cm

 

 

Претходни изданија