EN

Димче Протуѓер

Роден во Охрид | 1920 – 1995

Претставуваме дело од Димче Протуѓер вклучено во колекцијата на МСУ насловено Слика 5, 1961, темпера на хартија, 97,5 х 66 см.

Претходни изданија