EN

Димче Николов

Роден во Битола | 1953 – 1998

Претставуваме дело од Димче Николов вклучено во колекцијата на МСУ:
Предел 14, 1979 бакропис, акватинта, 2/10 100 х 71см.

Претходни изданија