EN

Корадо Каљи

| Италија |

Роден во Анкона| 1910 – 1976

Претставуваме делo на Корадо Каљи вклученo во колекцијата на МСУ:
Планината Конеро, 1958, комбинирана техника на платно , 75x100cm

Претходни изданија