EN

Карлос Круз-Диез

| Венецуела|

Роден во Каракас | 1923

Претставуваме делo на Карлос Круз-Диез вклученo во колекцијата на МСУ:
Хроматска индукција, 1980, сито печат, а.о., 70x70cm

Претходни изданија