EN

Бранко Ружиќ

1919, Славонски Брод, Хрватска – 1997, Загреб, Хрватска

 

Коњаници, 1965

Дрво, 60 х 70 х 15 см

Аквизиција: Откуп

Инвентарен бр.: 04334

Претходни изданија