EN

Бошко Куќански

1931, Крбавица, Хрватска – 2013, Сараево, Босна и Херцеговина

 

Плод, 1979

Дрво, јаже, 42 х 52 х 30 см

Аквизиција: Откуп

Инвентарен бр.: 04746

Претходни изданија