EN

Бернар Бифе

1928, Париз, Франција – 1999, Туртур, Франција

 

Глава на жена, 1960

колор литографија, a.о., 720 x 525 мм

Едиција: E.A., потпишана

Аквизиција: донација

Референтен бр.: 00701

Претходни изданија