EN

Аза Хашми

| Мароко |

Роден во Лараш во 1950.

Претставуваме делo на Аза од серијата дела од Хашми вклучени во колекцијата на МСУ:
Без коментар 3, 1980, мецотинта, а.о., 50,5 х 39см.

Претходни изданија