EN

Анхел Дуарте

| Шпанија|

Роден во Алдеануева| 1930

Претставуваме дело на Анхел Дуарте вклучено во колекцијата на МСУ:
В – 7, 1963, гравира на стакло, 46x46cm

Претходни изданија