EN

Анджеј Струмило

| Полска |

Роден во Вилнус во 1928.

Претставуваме делo на Анджеј Струмило вклученo во колекцијата на МСУ:
Бродови, 1962, масло на дрво, 40x100cm

Претходни изданија