EN

Андре Марфен

| Франција |

Роден во Тулуз | 1925 – 1987

Претставуваме делo на Андре Марфен вклученo во колекцијата на МСУ:
Март 64, 1964, масло на платно, 146 х 114см

Претходни изданија