EN

Алфио Кастели

| Италија |

Роден во Сенигалија | 1917 – 1992

Претставуваме делo на Алфио Кастели вклученo во колекцијата на МСУ:
Акт, 1962, бронза, 35x44x4cm.

Претходни изданија