EN

Александер Трижуљак

| Словачка |

Роден во Варин | 1921 – 1990

Претставуваме делo на Александер Трижуљак вклученo во колекцијата на МСУ:
Ракетна машина, 1961, железо, 145x23x16cm

Претходни изданија