EN

Александар Јанкуловски

Роден во Прилеп | 1937.

Претставуваме дело од серијата дела на Александар вклучени во колекцијата на МСУ:
Без наслов, 1961, комбинирана техника на платно со димензии 100 х 80см.

Претходни изданија