EN

Александар Ивановски Карадаре

| Македонија |

Роден во Прилеп | 1943

Претставуваме неколку од серијата дела од Александар Ивановски Карадаре вклучени во колекцијата на МСУ:
На пешачки премин, 1979, алуминиум, 20x27xx19см | На шалтер, 1978, полиестер, плексиглас, 73х70х38см | Пред излог, 1982, бронза, 25х27х19см

Претходни изданија