EN

Дритон Селмани

1987, Урошевац, Косово

 

Лаењето на облаците не ги повредува кучињата, 2022

Натпис од заварено железо и скршено стакло, 60 x  840 см.

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 5308

Претходни изданија